Εκλογές 2012

Αθήνα, 27 Απριλίου 2012

Η νέα θεματική ενότητα του δημοφιλούς portal www.msn.gr για τις εκλογές έχει ξεκινήσει, φιλοξενώντας μια σειρά βίντεο με προσωπικές συνεντεύξεις υποψηφίων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Με τίτλο «Τι άνθρωπος είσαι;», 17 συνολικά υποψήφιοι βουλευτές καλούνται να απαντήσουν σε 11 ασυνήθιστες, διαφορετικού τύπου ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της προσωπικότητάς τους. Μέσα από σύντομα βίντεο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ανθρώπινη πλευρά των υποψηφίων στους οποίους δόθηκε μοναδική ευκαιρία να μιλήσουν για πιο προσωπικά θέματα.

Η ανάπτυξη της ενότητας αυτής βασίστηκε σε μια ιδέα του MSN και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Spin Communications, ενώ την παραγωγή και το μοντάζ πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΛΟΗΓΟΣ PRODUCTION

Επίσης, στην ενότητα οι επισκέπτες θα βρουν video-συνέντευξη του κ. Σπύρου Ριζόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Spin Communications, σχετικά με τον τρόπο που στήνεται μια προεκλογική καμπάνια για την προώθηση υποψηφίων βουλευτών.

Κώστας Αϊβαλιώτης
Άδωνις Γεωργιάδης
Ρένα Δούρου
Λιάνα Κανέλλη
Γιώργος Καραμέρος
Έλενα Κουντουρά
Γιάννης Μανιάτης
Στέφανος Μάνος
Ντόρα Μπακογιάννη
Μανώλης Όθωνας
Ανδρέας Παπαδόπουλος
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Ρένος Χαραλαμπίδης
Κωστής Χατζηδάκης
Εύη Χριστοφιλοπούλου
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Γρηγόρης Ψαριανός
Ο παλμός της επικαιρότητας στις φετινές εκλογές, χτύπησε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο πρωτότυπο project «Τι άνθρωπος είσαι», για το οποίο συνεργάστηκαν η Spin Communications, με το δημοφιλές portal msn.gr. 17 πολιτικά πρόσωπα, απάντησαν σε 11 ασυνήθιστες ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της προσωπικότητάς τους. Πώς φτάσαμε όμως σε αυτή την επιτυχία; Δείτε το making of video.
Κώστας Αϊβαλιώτης
Άδωνις Γεωργιάδης
Ρένα Δούρου
Λιάνα Κανέλλη
Γιώργος Καραμέρος
Έλενα Κουντουρά
Στέφανος Μάνος
Ντόρα Μπακογιάννη
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Γρηγόρης Ψαριανός