Η Spin Communications στηρίζει τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών και συμμετέχει στη «Γιορτή για τη Ζωή»

Η Spin Communications χορηγεί και στηρίζει την πρωτοβουλία της μονάδας εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ» του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, να διοργανώσει μια «Γιορτή για τη Ζωή» την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012 από τις 18.00-23.30 στη Καισαριανή, Αττική.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη διενέργεια ποδοσφαιρικού τουρνουά όπου θα συμμετέχουν μέλη από τη μονάδα εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ», τα θεραπευτικά προγράμματα «ΘΗΣΕΑΣ» και «ΠΛΕΥΣΗ», δημοσιογράφοι και ηθοποιοί. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00 – 20.45 στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γιορτή μαζί με τους γονείς, τα μέλη των προγραμμάτων και τα μουσικά συγκροτήματα της θεραπευτικής κοινότητας «ΣΤΡΟΦΗ», της μονάδας εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ» και του θεραπευτικού προγράμματος «18 ΑΝΩ» στο σκοπευτήριο Καισαριανής, μπροστά στο κτίριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και δίπλα στο Χάραμα.

Η Social Media oμάδα της Spin Communications πρόκειται να παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της και να συμμετέχει στην πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα της.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο facebook, https://www.facebook.com/giortigiatizwi.

Σημείωση για τους συντάκτες:

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με την κα Δήμητρα Περγάμαλη, τηλ. 210-7702900, mail: media@spin-communications.com