Διαγωνισμός TEDx La Defense, Παρίσι 14 Ιουνίου 2012

«Κερδίστε και ταξιδέψτε δωρεάν στο Παρίσι,για την πιο επίκαιρη TEDx εκδήλωση της Ευρώπης»

Την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Παρίσι στις 14 Ιουνίου 2012 και να παρακολουθήσει από κοντά την πιο επίκαιρη εκδήλωση TEDx του καλοκαιριού, με τίτλο «Ουμανισμός και κέρδη» δίνει η Spin Communications σε έναν τυχερό ή τυχερή μέσω διαγωνισμού που διοργανώνει στο Facebook.

Την ελληνική διάσταση του θέματος, ύστερα από δύο χρόνια λιτότητας στην Ελλάδα θα επιχειρήσει να δώσει με ομιλία του στο TEDx La Defense στις 14 Ιουνίου 2012, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Communications και επικοινωνιολόγος, Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός, με τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και παρακολούθησης της εκδήλωσης καλυμμένα, ώστε να ζήσει από κοντά την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το TEDx και να μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα τις ιδέες που θα διατυπωθούν στην εκδήλωση.

Το θέμα του TEDx La Defense είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς η ευρωπαϊκή και κυρίως η ελληνική κρίση έχει λάβει πρωτόγνωρες κοινωνικές διαστάσεις, με την ανεργία στην Ελλάδα να σκαρφαλώνει προς το 25% και την ελπίδα για το μέλλον να αποδυναμώνεται.

Περισσότεροι από 10 ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις και τις ιδέες τους για το πώς διαμορφώνεται η νέα επιχειρηματική τάξη πραγμάτων και πώς αυτή μπορεί να συμβαδίσει με τον «ουμανισμό». Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Communications, σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Ο «ουμανισμός» πρέπει να επιστρέψει στην ατζέντα ανάπτυξης των επιχειρήσεων, προκειμένου να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να προσφέρουν σε κοινωνικό επίπεδο ουσιαστικά».

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Spin Communications στο Facebook, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το εισιτήριο για το TEDx La Defense!

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, μπορείτε να δείτε στην σελίδα της Spin Communications στο Facebook, https://www.facebook.com/SpinPoliticalAndCorporateCommunications